Besökare

Planerar ni att besöka ett SAK-event anmäl er som besökare och få uppdaterade notiser och programinformation dagarna innan. Alla SAKs evenemang håller fritt inträde, kostnadsfria aktiviteter och öppna föreläsningar. Som "registrerad" besökare får ni även ta del av SAK-Rabatten, ett rabatthäfte med samlade erbjudanden från samtliga av eventens företagssponsorer. 

SAK Familjedagar (B2C)
Ta med familjen på ett trevligt halvdagsevent med pyssel och aktivitetsstationer från blandade verksamheter i närområdet. Programmet kan komma att erbjuda allt ifrån spännande  produkt- och tjänsterådgivningar till smakupplevelser och prova-på-aktiviteter.

SAK Företagsmässa (B2B)
Företagsmässan riktar sig exklusivt till företag, yrkesverksamma inom privat och offentlig sektor samt företagare. Ta gärna med en rejäl hög visitkort. Mässan är ingen rekryteringsmässa och riktar sig inte till arbetssökande eller studenter. Det är inte tillåtet att dela ut CV, give-aways, varuprover, broschyrer och annat marknadsföringsmaterial på mässan om man inte är utställare. Önskar ni marknadsföra er på det sättet är ni välkomna att boka utställarplats här... 

Namn och företag kan komma att stå med i deltagarlistan över besökare. Inga andra uppgifter delas med tredje part. Genom att anmäla er till SAKs event godkänner ni att vi skickar er inbjudningar och nyhetsbrev. 

 

Powered by BreezingForms