Boka er utställarplats Liten, Mellan eller Stor nedan. I alla utställarplatser ingår en annons i Rabatthäftet och en banner på hemsidan.

Bokningsvillkor
En utställarplats gäller för ett organisationsnummer och företag. Det är inte tillåtet att representera ett annat företag än det som är registrerat på bokningen. Som utställare förbinder man sig att närvara på hela mässan. 

Fakturan ställs alltid till beställaren, vänligen uppge rätt visningsnamn om beställaren inte är den som skall visas i utställarlistan. Priset anges exkl moms och fakturan skickas per brev ca 30 dagar före mässan, med betallningsvillkor 30 dagar. Önskar ni istället få fakturan skickad per e-post, uppge även en faktureringsmail vid bokningen. Vänligen kontrollera er fakturainformation noga. Ändringar i skickad faktura debiteras med 100 kr i administrationsavgift. Avbokning utan kostnad kan ske fram t o m 35 dagar innan mässan. Därefter debiteras hela kostnaden, oberoende orsak till avbokning. Det går inte heller att omboka utställarplatsen. Se vidare utställarinformation för praktisk info och annonsinlämning. 

Beställning


Företagsuppgifter
Powered by BreezingForms

Sponsorer Helsingborg

Sponsorer Stockholm