SAK Företagsmässa Stockholm
Tid: 4 oktober 2016 kl. 09.00 - 13.00
Plats: Scandic Infra City
Fritt inträde, Öppet Hus

För fjärde året i rad arrangeras SAK-mässan Stockholm, en öppen mötesplats för blandade branscher (se utställarlistan längst ner på sidan). I år är SAK-mässan i Scandic Infra Citys eventlokaler den 4 oktober. Mässan erbjuder företag, yrkesverksamma, företags- och näringslivsrepresentanter m.fl. att på ett trevligt sätt mötas för att nätverka, knyta nya affärskontakter och lyssna på matnyttiga föredrag. Gör årets marknadsföringsinsats, ställ ut ert företag på SAK Företagsmässa! Att ställa ut på mässa skapar nya, personliga kontakter och affärsmöjligheter till en låg kostnad. Bilder från tidigare mässor finner ni på SAKs Facebooksida.

Boka utställarplats

Priser för utställarplats:
Liten: 2x2 meter - 2900 kr
Mellan: 2x3 meter - 4000 kr
Stor: 2x4 meter - 5000 kr
Vill du synas mer i samband med mässan? Boka till ett Annonspaket (1500 kr). Mer info på bokningssidan.
Bord 100x60 cm finns att hyra till för 200 kr (rekommenderas för er utan eget mässbord).

TILL BOKNING

Besöksanmälan

Besök mässan själv eller skicka er personal för att representera er verksamhet, samtidigt som de får ta del av inspirerade föreläsningar och lägga grunden för framtida affärskontakter. Fritt inträde och Öppet Hus. Registrera er som besökare här: Besöksanmälan. Anmäl dig tidigt så syns ditt namn och företag i Deltagarlistan. Sätt gärna upp er på Facebookevenemanget också.

 

Sista anmälningsdag för utställarplats är 28 september. Boka senast 16 september för att komma med i utställarlistan i det tryckta mässprogrammet. 

Inför mässan

Ta bara med ett visitkort och lämna som "biljett" i mässentrén. Du kan också välja att fylla i ett Entrékort, skriva ut och ta med.

Hitta till mässan

Parkering finns i Scandic Infra Citys parkeringshus samt i området, se karta.

Mässprogram


09.00 - 10.00 Mässmingel

Sätt sprätt på era visitkort och knyt nya affärskontakter ibland ett brett spektrum av företag, besök gärna mässans MingelZon där vi bjuder på lättare mingelsnacks. Mässminglet fortsätter mellan föreläsningarna 10.30-11.00 och 11.30-12.00 samt 12.30-13.00. 

 

 

 

 

 

 

10.00 - 10.30 Uppgörelsen – om den dolda konflikten mellan sälj och marknad
Trots att både marknadsavdelningen och försäljningsavdelningen har företagets intäkter i fokus uppstår det hela tiden interna missförstånd som skapar irritation och t.o.m. konflikter. Har du känt frustrationen när samarbetet inte fungerar? Du är inte ensam. När du vill förstå problemet och försöka hitta lösningar är detta föreläsningen för dig. Kom och lyssna på Ulrika Sandborg, en av författarna till boken Marknad vs Sälj: Uppgörelsen. Du får en förståelse för varför det ser ut som det gör och vad man kan göra åt det. Marknad vs Sälj  

  


11.00 - 11.30 Coachande Ledarskap – Vad kan hända när du slutar att tänka åt dina medarbetare?

Ge ditt egna ledarskap ett Boost, genom nya verktyg. Skapa din plattform för effektivt ledarskap inom dig själv och bland medarbetare. Personlig tillväxt skapar organisations tillväxt. När alla växer – växer också hårda och mjuka resultat. Inbjuder er till att pröva på hur detta skulle utveckla er eller er organisation framöver. Möt CoachCompanion – Ett av Sveriges äldsta och populäraste utbildningsföretag inom Coachande Ledarskap. Öppna utbildningar året om, samt företagsanpassade utbildningar för organisationer i alla storlekar.

   

12.00 - 12.30 Att endast prata med ord är ett av dom största felen många säljare gör
Vetenskapliga studier har visat att människor tar beslut med det undermedvetna det kan även kallas magkänsla. För att sälja mer och effektivare behöver du som säljare eller marknadsförare prata med dina potentiella kunders undermedvetna för att kunna påverka deras beslut. Den primära kommunikationsmetoden för det undermedvetna är det visuella, så du behöver prata med bilder för att få kontakt med det undermedvetna hos den potentiella kunden. Men vänta nu, hur pratar jag i bilder med någon? Det är här som föreläsningen Roundtrip Heaven kreativ försäljning/marknadsföring kommer in. På föreläsningen går vi igenom hur du pratar med metaforer som skapar bilder med hjälp av ord. Metaforer kan vara korta som ett ord eller längre berättelser. Här ett exempel. Som när Edison tände första glödlampan, så vill jag tända ljuset hos dig för att du skall ha ljusare, roligare och effektivare säljdagar med hjälp av metaforer. Bjud gärna med kollegor och andra personer i ditt nätverk som har ansvar för sitt företags utveckling och lyssna till Kimmo Hakonen Dagear 

- Hur du utnyttjar metaforer i säljprocessens olika steg
- Hur du skapar metaforer för positionering av era produkter eller tjänster
- Vilken nytta du har av en metaforsfär
- Hur du använder det undermedvetna för att sälja effektivare

 

 

 13.00 Mässan stänger

Vi hoppas ni är nöjda med dagen, att ni fått med er många nya kontakter, delat ut många visitkort samt lämnar mässan med ny energi och inspiration ifrån såväl våra utställare som föreläsare. Tack för ert besök och varmt välkomna åter hösten 2017! Önskar ni komma i kontakt med oss gällande nästa mässa maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Utöka ditt affärsnätverk i sociala media? Visst, gå med i Affärsnätverk Stockholm.

Sponsorer Stockholm